fredag 2 maj 2008

Jobbstiljte

Det är stiltje på jobbet, och en bra stund för att studera manualen till kortläsarapparaten som jag skall kunna använda (någotsånär) på tisdag nästa vecka. Då är det Bokens och rosens dag som gäller, undertecknad står på Narinken och nasar böcker. Förhoppningsvis. Några kioskvältare vet jag inte om vi har i sammanhanget.

De klena lungorna fortsätter att spöka. Efter röntgenbilder och ultraljud så kvarstår det faktum att min vänstra lunga inte ser ut som den skall, den ser ut som om det skulle finnas vätska där, men det gör det uppenbarligen inte. Då inställer sig ju frågan om vad det är som gör att det ser skumt ut, så nu blir det en tur till lungspecialisten igen, för genomgång av röntgenbilderna.

Vet inte hur road jag är av scenariot, men å andra sidan så är det väl bara att hänga med på det doktorerna föreslår. Host.

2 kommentarer:

Hon som lägger puzzlet sa...

Kanske du redan fått mitt recept:
Ta en halv kopp honung, riv i litet (2-3 cm) färsk ingefära.. Tillsätt finhackad rödlök.. smaka på det goda titt som tätt en udd.. utan att dricka vatten straxt efteråt. Det är en dunderkur i antioxidanter och litet lagom häxkonster.. Bygger upp och lindrar.

Lisen sa...

Tack för tipset! Färsk ingefära har jag faktiskt sportat med i nåt sammanhang tidigare, då i kombination med vitlök och honung. Hoppas att du hade det trevligt på Island, förresten!